Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri 2024 Stelian Ion își prezintă candidatura și programul de guvernare locală pentru Constanța. La eveniment participă și Cătălin Drulă

ro

09 May, 2024 18:29 733 Marime text
Sâmbătă, 11 mai, de la ora 16:30, la Centrul Jean Constantin are loc prezentarea candidaturii lui Stelian Ion, candidatul ADU la funcția de primar al Municipiului Constanța și programului de guvernare locală pentru Constanța.

Vor fi alături de noi președintele USR, Cătălin Drulă, și echipa de candidați pentru Consiliul local, Consiliul județean, și pentru Parlamentul European.

Începe o nouă etapă, în care vom discuta concret proiectele și soluțiile pentru Constanța. Am gândit toate propunerile noastre în interesul constănțenilor și pentru modernizarea orașului, a precizat Stelian Ion. 


Iată anunțul de pe pagina de socializare a Forța Dreptei Constanța: 

"Lansăm programul pentru Primăria Constanța! Te invit sâmbătă, 11 mai, ora 16:30 la Centrul Jean Constantin, la prezentarea candidaturii mele și programului de guvernare locală pentru Constanța.

Vor fi alături de noi președintele USR, Cătălin Drulă, și echipa de candidați pentru Consiliul local, Consiliul județean, și pentru Parlamentul European.
Începe o nouă etapă, în care vom discuta concret proiectele și soluțiile pentru Constanța. Am gândit toate propunerile noastre în interesul constănțenilor și pentru modernizarea orașului.

Am ținut cont de propunerile constănțenilor și avem soluții care să dezvolte cartierele Constanței.

Lansăm un program serios, nu promisiuni fără acoperire, care să fie uitate prin sertare după alegeri. Avem mult de muncă și te invit să îmi fii alături pentru ca pe 9 iunie să închidem acest capitol nefast pentru Constanța, în care administrațiile locale PSD și PNL au luat decizii în funcție de interesele lor, nu pentru constănțeni.

Ne vedem, așadar, sâmbătă, 11 mai, de la ora 16:30, la Centrul Jean Constantin, bd. Ferdinand nr. 56."- se arată în conținutul postării. 



Citește și: 

Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii