Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa generala a locurilor de munca

ro

18 Apr, 2012 22:35 1599 Marime text

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta vine in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca prin organizarea „Bursei Generale a Locurilor de Munca" in data de 27 aprilie 2012, incepand cu ora 1000, , in Campusul Universitatii „Ovidius".

Bursa locurilor de munca este o metoda de facilitare a contactelor dintre angajatori si persoanele aflate in cautare activa a unui loc de munca prezentand o serie de avantaje:

 Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, bine orientate, au posibilitatea sa contacteze un numar mare de angajatori, sa identifice mai multe variante de angajare;

 Angajatorii pot desfasura o actiune ampla de preselectie directa, intr-un interval de timp bine delimitat, folosind metoda interviului;

 Angajatorii care participa la bursa vor putea sa-si recruteze personalul direct, fara intermediar, in functie de cerintele specifice locurilor de munca pe care le ofera.

A.J.O.F.M. Constanta invita angajatorii interesati sa incadreze in munca persoane aflate in cautarea unui loc de munca si care doresc sa participe la bursa, sa comunice oferta de locuri de munca la sediul AJOFM Constanta, str. Lacului, nr. 14 .

Persoane de contact:

- Bogdan Petica: tel:0241/481537, fax: 0241/481553, e-mail:bogdan.petica@ct.anofm.ro

- Elena Fleancu: tel:0241/481546, e-mail:elena.fleancu@ct.anofm.ro.

Director Executiv

Emilia MURINEANU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii