Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:44 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A.J.O.F.M.Constanţa organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

ro

13 Jan, 2016 21:16 770 Marime text
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanţa anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

Menționăm că pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.

Studenții și masteranzii care au domiciliul ȋn județul Constanţa, sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa, strada Lacului nr. 14 pentru a – și ȋnregistra dosarele. Ȋnregistrarea se va realiza ȋn perioada 01.01.2016 - 04.02.2016, ȋn intervalul luni – miercuri, orele 08.00 – 13.30.
Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, puteți afla la numărul de telefon 0241.481.553 sau accesând site-ul A.J.O.F.M, www.constanta.anofm.ro.
 
DIRECTOR EXECUTIV
Emilia Murineanu

Ti-a placut articolul?

Comentarii