Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum alegem cel mai potrivit hol în funcţie de stilul de amenajare?

ro

24 Jun, 2014 00:00 3913 Marime text
Ansamblul de hol este reprezentativ pentru locuinţa dumneavoastră, constituind zona centrală a acesteia, dar şi o veritabilă carte de vizita a proprietarului, întrucât exprimă personalitatea, exigenţele şi gusturile sale pentru ceea ce semnifică „Acasă“. În deplină rezonanţă cu conceptul de design al întregii case, holul desemnează zona de primire, fiind o introducere sugestivă pentru oaspeţi, şi locul unde se reuneşte familia, se serveşte cafeaua aburindă sau se lecturează o carte.
 
Dincolo de acest test al „primei vizite”, vă recomandăm să acordaţi o atenţie sporită alegerii holului, deoarece acesta trebuie să fie în ton cu stilul de amenajare a locuinţei şi să corespundă atât cerinţelor estetice, cât şi celor de confort. Casa Mobila Simex vă pune la dispoziţie un portofoliu complex de colecţii de holuri, care respectă specificitatea arhitecturală şi de design a stilului clasic, dar şi pe cea a stilului contemporan, devenind astfel nucleul living-ului dumneavoastră.
 
Dacă aveţi o predilecţie pentru mobila stil şi doriţi să păstraţi linia clasică şi în alegerea holului, designerii Casa Mobila Simex vă recomandă următoarele ansambluri de hol din lemn masiv de fag şi tei şi cu tapiţerie din stofă, goblen şi piele: Holul Cleopatra, Holul Cristina, Holul Elysee, Holul Royal, Holul Flora. În concordanţă cu tendinţele actuale de sezon, în care predomină nuanţele calde şi florale, puteţi opta pentru Colecţia Iris, care beneficiază în această perioadă de un discount de 30%.
 
Pe de altă parte, dacă doriţi să îmbinaţi stilul clasic cu accente moderne, sfatul specialiştilor noştri este să alegeţi Colecţia Contemporan, care exprimă cel mai vizibil sincronizarea perfectă dintre stilul clasic, ce a consacrat brandul Casa Mobila Simex pe piaţa de profil din România şi din Europa, şi ultimele tendinţe de funcţionalitate şi confort în materie de mobilier de lux.
 
Pentru că viziunea Casa Mobila Simex presupune o abordare integrată, prin care vă oferim nu doar piese de mobilier, ci soluţii reale şi viabile de amenajări inteligente, în magazinele noastre vă puteţi completa setul de hol cu o bibliotecă sau tv plasmă, cu vitrine, suport de ziare, măsuţe de cafea sau măsuţe de colţ decorative, care respectă întocmai finisajul şi modelul estetic al colecţiei din care face parte holul. De asemenea, zona de contact de la intrare poate fi destinată unui pantofar, unui cuier sau unui suport de umbrelă, care vor contribui la decorarea şi armonizarea spaţiului de locuit.
Vă invităm pe site-ul www.mobilasimex.ro, în secţiunile dedicate fiecărei colecţii în parte, precum şi în magazinele noastre din Bucuresti şi din ţară, pentru a vizualiza cele mai elegante şi mai variate modele de holuri, dar şi pentru a fi la curent cu toate colecţiile şi promoţiile noastre estivale!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii