Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:31 26 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleşii locali au votat acordarea normei de hrană a personalului Serviciului de Poliţie Locală Cobadin (document)

ro

21 Apr, 2016 13:41 2190 Marime text
 
Consiliul Local al comunei Cobadin s-a reunit astăzi în şedinţă ordinară pentru a supăne votului proiectrele de hotărâre aflate pe ordinea de zi.
 
Astfel, aleşii locali au votat în privinţa proiectului privind aprobarea rectificării numărul 2 a bugerului local de venituri şi cheltuieli al comunei pentru anul 2016, dar şi proiectul referitor la aprobarea modificării Anexei nr.2 pct. II, alin (1) din HCL nr. 103/18.12.2015 privind stabilirea Taxelor şi Impozitelor Locale ale Comunei Cobadin, judeţul Constanţa, pentru anul 2016.
 
Un alt proiect votat astăzi de consilierii locali a fost acela referitor la aprobarea modificării HCL privind aprobarea cuantumului acordării normei de hrană pentru anul 2016, precum şi aprobarea Regulamentului de acordare a normei de hrană personalului Serviciului de Poliţie Locală Cobadin.
 
De asemenea, aleşi locali au mai supus votului şi proiectul privind aprobarea cooptării în cadrul comisiilor de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurilor de achiziţii publice organizate de Primăria comunei Cobadin a unor experţi externi.
 
În cadrul şdinţei s-a mai votat şi aprobarea proiectului de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de închiriere al Contractului de vânzare-cumpărare dintre Consiliul Local Cobadin şi Marin Neguţu şi Maria Neguţu.
 
Pentru a putea citi toate proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, accesaţi secţiunea „Documente”.    
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii