Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneul național al trupei Compact ajunge în Club Phoenix Constanța

ro

11 Mar, 2020 00:00 8293 Marime text

Vineri, 13 martie, de la ora 21,30, constănțenii sunt invitați în Club Phoenix să asculte „Fata din vis", „Cântec pentru prieteni", „Eşti totul pentru mine" sau „Pe tine te-am ales", dar și piesele recente, „La mulți ani, iubirea mea" sau „Doare al naibii de tare", piesele cu sute de mii de vizionări pe YouTube, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, solistul trupei Compact și vocea care a făcut celebre aceste refrene.


Înființată în 1977 la Cluj-Napoca, Compact și-a câștigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rock-ului românesc. Îndrăgita trupă Compact nu a fost, nu este și nici nu va fi o „formație”.


Aflată în turneu național, Compact este convinsă că amintirile fac bine... „Compact este o stare, un mod de a fi, o lume, un basm. Poate fi «Tinerețe fără bătrânețe și…» bucuria de a cânta împreună atunci când unii îți spun: «îți mai arde și de cântat?». Suntem siguri că și spectatorii noștri, ascultând și muzica noastră, pot să rămână «veșnic tineri și ferice» cum ar spune poetul. Compact pleacă într-un turneu de câteva luni, convinși că pentru prietenii noștri adevărați contează amintirile și speranțele și în general, vorba unuia, «zgomotul nu face bine și binele nu face zgomot!». Noi cântăm pentru fetele din vis și pentru prieteni. Compact este chiar TRUPA DIN VIS… Legenda continuă…”.


Citește și:

Trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad, iar marți va fi înmormântat


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii