Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. O nouă acțiune „Sport Dance Festival” (galerie foto)

ro

21 Oct, 2019 16:41 2760 Marime text

Proiectul sportiv a ajuns astăzi la Școala Gimnazială Nr. 22 „I.C. Brătianu” din Constanța.

Peste 200 de copii și tineri au acceptat provocarea instructorilor sportivi și de dans și timp de două ore au transformat terenul de sport într-o arenă a bucuriei și mișcării, în care s-a dansat și s-a jucat handbal, volei, baschet și fotbal.

Inițiat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța și finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, proiectul „Sport Dance Festival”, se desfășoară în perioada 15.10.2019 – 31.11.2019, în 8 instituții de învățământ din oraș: Școala Gimnazială Nr. 10 „Mihail Koiciu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 17 Ion Minulescu Constanța, Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța, Școala Nr. 22 „I.C. Brătianu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 23 Constantin Brâncoveanu Constanța, Școala Gimnazială Nr. 37 Constanța, Școala Gimnazială Nr. 14 Constanța și Școala Gimnazială Nr. 40 Aurel Vlaicu din Constanța.

Proiectul își propune să cultive și să stimuleze interesul populației tinere pentru practicarea sportului în general și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Printre partenerii proiectului se numără: Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanta, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret Constanța.

Sursa foto: Primaria Municipiului Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii