Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima oprire a „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi“ Trupa Zbumzzi a ajuns în parcul din cartierul Poarta 6!

ro

11 Aug, 2020 09:44 2188 Marime text
  • Trupa Zbumzzi a ajuns, pe 10 august, așa cum a promis, în parcul din cartierul constănțean Poarta 6.
  • Aceasta este prima oprire din cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi“, care se desfășoară în perioada 10 august-12 septembrie.

Deschiderea a fost una antrenantă, cu un spectacol marca Zbumzzi, cu multă mișcare respectându-se condițiile de distanțare socială. De altfel, prin intermediul acestui spectacol antrenant, copiii au fost învățați să respecte regulile specifice acestei perioade. Catinca, Cătălina și Loredana au fost amfitrioanele evenimentului care a început luni, 10 august.

Seara, caravana Zbumzzi a ajuns pe plaja din Faleză Nord, strada Rotterdam 2, unde va fi în fiecare zi, de luni până joi, începând cu ora 19.30.

Aventura Zbumzzi continuă în fiecare seară, de luni până sâmbătă, în Parcul Poarta 6, timp de o oră, de la ora 17.00 până la ora 18.00.

Pentru seara de marți, 11 august, a fost programat spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”.

Miercuri, 12 august, copiii se vor întâlni cu „Cenușăreasa”, joi, 13 august îl vor vedea „Motanul încălțat”, vineri, 14 august, se vor împrieteni cu „Cei trei purceluși“,  iar sâmbătă, 15 august, vor urmări „Aventurile lui Nică“.

După Poarta 6 vor urma alte întâlniri în  Parcul Viitorului (17 și 22 august), Parcul Km 4-5 (24-30 august), Parcul Gării (31 august-5 septembrie) și parcul de la Casa de Cultură (7-12 septembrie).

Intrarea este liberă!

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 170.000 de lei.

„Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii