Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:42 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pân’ la rai” Concert de excepţie Adrian Naidin, la Constanţa

ro

17 Dec, 2015 23:27 1270 Marime text
Probabil una dintre cele mai valoroase compoziții imaginate vreodată în maiestoasa umbră a Mariei Tănase, „Pân’ la rai”, se apropie cu bucurie de temele tradiționale, pentru a le explora profunzimile, redându-le viață în cele mai dinamice sunete ale jazz-ului contemporan. Combinând tradiționalul cu avangarda, tehnicul cu ce este non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-un incredibil experiment acustic, alături de alți trei muzicieni cu personalități și cariere excepționale.

Printre aceștia, pianistul Sorin Zlat, singurul român premiat în cei 30 de ani de prestigioasă istorie a celui mai important concurs de jazz din Statele Unite, The Great American Jazz Piano Competition. Li se alătură Eugen Amarandei, unul dintre cei mai tehnici și mai inspirați dintre contrabasiștii României, și excepționalul percuționist Gabriel Bălașa, un muzician inventiv și imprevizibil, testat în formule avangardiste și în proiecte acustice insolite.

Cei patru artişti vor fi prezenţi duminica aceasta, de la ora 20.00, la un concert de excepție în Doors Club. Prețul unui bilet este 40 de lei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii