Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Centrul „Jean Constantin” Întâlnire interactivă pe tema hărțuirii psihologice

ro

26 Mar, 2019 16:27 2345 Marime text

Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” va demara proiectul cultural de educație juridică „Themis, drumul către umanitate”, joi 28 martie 2019, ora 13:00, printr-o activitate menită să atragă atenția asupra efectelor negative ale hărțuirii psihologice.

Întâlnirea găzduită în sala de spectacol a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin, va avea un caracter interactiv, vor fi prezentate situații de viață, precedate de discuții libere și sesiuni de întrebări și răspunsuri din zona prevenirii agresiunilor de orice fel.

Proiectul cultural educativ „Themis, drumul către umanitate” se adresează în primul rând tinerilor și familiilor acestora în încercarea de a aduca societatea în spiritul dreptății, al justiției, un exemplu de corector social. Având ca punct de pornire protocolul semnat în anul 2013 între Ministerul Justiției, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public și Ministerul Educației Naționale pentru promovarea educației juridice în școli, evenimentele organizate în cadrul acestui proiect vor prezenta într-o manieră atractivă noțiuni de educație juridică adaptate la formele de învățământ primar, secundar și liceal, cu adresabilitate directă și către toate celelalte categorii de vârstă.

Evenimentele cuprinse în acest proiect se vor realiza cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Tribunalului Constanța și a Centrului Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța. Prezente la discuții, vor fi  doamnele judecător Monica Tănase și Felicia Marcu care, prin prisma profesiei și a pregătirii academice, vor putea oferi răspunsuri la întrebările publicului în contextul inițiativelor privind completarea Legii Educației Naționale.
 
 
INTRAREA LIBERĂ!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii