Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente în Mamaia de 1 Mai

ro

04 Apr, 2013 19:44 3915 Marime text
Pe data de 1 Mai va fi organizată pe litoral o paradă cu maşini de epocă, motociclete, maşini off-road, maşini de raliu, autobuze supraetajate pe următorul traseu: Mangalia - staţiuni - Eforie Sud – Eforie Nord - Constanţa - Mamaia – Năvodari.

În perioada 1-5 mai este programat să se desfăşoare FashionTV Summer Festival -  Eveniment de lansare a sezonului estival. Va avea loc o conferinţă de presă, urmată de un spectacol, în cadrul căreia va fi prezentat programul de evenimente al sezonului estival;
Petreceri FashionTV în cluburile de pe litoral deschise special pentru 1 Mai.

În perioada 1-5 mai va avea loc şi Expo Car Show „Conduceţi prudent”, la Club Ego (în faţa clubului şi în parcarea aferentă). La eveniment participă 15 branduri auto de top din România.

Se anunţă şi zeci de concerte: 1 mai  - Concert Pepe în Crema Summer Club, Concert DJ M.O.S. în resident dj LIV Club - Miami, Club Ego, Concert Cabron, Club Jezoo; 2 mai - Concert Alex Velea, Crema Summer Club; 3 mai - Concert Corina, Crema Summer Club, Concert Amerie, Club Ego, Concert Ruby, Club Jezoo.

În perioada 3-5 mai va avea loc Festivalul de Muzică Electronică, The Mission 1st of May.

În data de 4 mai este programat concertul DJ Simon&Pascal, în Crema Summer Club, iar în Club Ego va   va face show DJ Willy Monfret.

În data de 4 mai va avea loc Slujba de Înviere pe plajă, în zona Cazino Mamaia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii