Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Venituri mai mici Averea şi interesele Marianei Solomon, director executiv al DJST Constanţa (document)

ro

08 Dec, 2016 00:00 1879 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
După ce directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, Claudiu Teliceanu, s-a suspendat din funcţie vreme de un an, conducerea instituţiei a fost preluată de Mariana Solomon (consilier, clasa I, grad superior, treapta I). În declaraţia de avere aferentă anului 2015, depusă la DJST Constanţa pe 6 mai 2016, Mariana Solomon a menţionat un teren intravilan la Cumpăna, titularul fiind Marcel Tudora, oficialul DJST deţinând o cotă-parte de 25%. De asemenea, Mariana Solomon a declarat un autoturism Peugeot 206 SW, an de fabricaţie 2004, dobândit prin cumpărare.
 
La capitolul „datorii“, este menţionat un credit la Alpha Bank, în valoare de 4.200 de euro (care a scăzut de la 6.600 de euro, cât era în declaraţia de avere aferentă anului 2014). Creditul a fost contractat în anul 2009 şi este scadent în anul 2019. La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, sunt trecute următoarele sume, la „venituri din salarii”: 25.364 de lei (venit anual încasat de Mariana Solomon de la DJST Constanţa, în calitate de consilier sport) şi 252 de lei (venit anual încasat - alocaţie - de Sebastian George Tudora). Faţă de declaraţia pentru anul 2014, veniturile pe 2015 au scăzut. Acestea erau: venituri din salarii - 23.844 de lei - venit anual încasat de Mariana Tudora de la DJST Constanţa, în calitate de consilier sport; 6.280 de lei - venit anual încasat de Mariana Tudora de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, ca profesor / plata cu ora; 504 lei - venit anual încasat (alocaţie) de Sebastian George Tudora; venituri din alte surse - 500 de lei - venit anual încasat de Mariana Tudora de la DJST Constanţa, pentru „alte activităţi“.
 
Pe 2015, Mariana Solomon nu a menţionat interese. În declaraţia aferentă anului 2014, oficialul DJST specificase calitatea de membru CA (fără beneficii) la CSU Neptun Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului DJST.

Ti-a placut articolul?

Comentarii