Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:11 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Director executiv nou la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța

ro

08 Oct, 2021 16:27 4499 Marime text
  • Florina Cristache a înlocuit-o în funcție pe Mariana Solomon.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța are un nou director executiv, în persoana Florinei Cristache, care o înlocuiește pe Mariana Solomon, cea care conducea instituția din anul 2016.

Florina Cristache a avut funcția de șef serviciu în cadrul Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Prin dispoziția 155/26 martie 2021 a CJC, Florina Cristache - director general adjunct al Direcției Generale Economico-Financiare a fost mutată definitiv în funcția publică de conducere vacantă de șef serviciu la Serviciul Dezvoltare și Coordonare din cadrul Direcției de Dezvoltare Judeteană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ.
 
De asemenea, până la data de 27 noiembrie 2020, Florina Cristache a fost și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța.

Totodată, Florina Cristache a activat și ca director financiar - contabil la Spitalul Orășenesc Cernavodă.

Mariana Solomon va rămâne în cadrul DJST Constanța, în funcția de consilier sport.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii