Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodora T. Pintilie, director general adjunct la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

20 May, 2023 16:01 1817 Marime text
  • Teodora T. Pintilie a consemnat că în anul fiscal 2021 a încasat de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii salarii în sumă de 54.267 lei.
  • Potrivit declarației de avere completate în 15.06.2022, Pintilie a notat că deține un teren intravilan în orașul Ovidiu, în suprafață de 702 mp, dobândit în 2012 prin contract de vânzare-cumpărare, un apartament în Constanța, de 37 mp, cumpărat în 2014 și un autoturism Dacia Logan, an de fabricație 2007
  • În declarația de interese, directorul general adjunct de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța nu a făcut nicio mențiune

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Teodorei V. Pintilie, director general adjunct la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate în 15.06.2022, Pintilie a notat că deține un teren intravilan în orașul Ovidiu, în suprafață de 702 mp, dobândit în 2012 prin contract de vânzare-cumpărare, un apartament în Constanța, de 37 mp, cumpărat în 2014 și un autoturism Dacia Logan, an de fabricație 2007.
În privința veniturilor, Teodora T. Pintilie a consemnat că în anul fiscal 2021 a încasat de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii salarii în sumă de 54.267 lei.
 
În declarația de interese, Teodora T. Pintilie, directorul general adjunct de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța nu a făcut nicio mențiune.


În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Teodorei V. Pintilie, director general adjunct la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Angelica Curlișcă, șef secție Delfinariu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii