Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angelica Curlișcă, șef secție Delfinariu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

13 May, 2023 16:06 1530 Marime text

 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Angelicăi Curlișcă, șef secție Delfinariu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  • În declaraţia de avere completată pe 26 mai 2022 și înregistrată în aceeași zi, Angelica Curlișcă a menționat că deține un apartament dobândit în 2018, în suprafață de 37,5 mp
  • La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, șeful secției Delfinariu a menționat suma de 48.960 lei, încasată de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  • La capitolul interese, Curlișcă a menționat că este membru al BENA (Balkan Environmental Association) și membru EMSEA (European Marine Science Educators Association)
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Angelicăi Curlișcă, șef secție Delfinariu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
În declaraţia de avere completată pe 26 mai 2022 și înregistrată în aceeași zi, Angelica Curlișcă a menționat că deține un apartament dobândit în 2018, în suprafață de 37,5 mp.
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, șeful secției Delfinariu a menționat suma de 48.960 lei, încasată de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
La capitolul interese, Curlișcă a menționat că este membru al BENA (Balkan Environmental Association) și membru EMSEA (European Marine Science Educators Association).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Angelicăi Curlișcă.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Mariana Aprodu, șef serviciu la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii