Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă, declarații de avere Directorul adjunct pentru Educație, Emilia Topală, deține un teren și două autovehicule (documente)

ro

13 Feb, 2018 00:00 3397 Marime text
Directorul adjunct pentru Educație și Asistență Psihosocială din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, comisar-șef de penitenciare Emilia Topală, a menționat în declarația de avere publicată pe 30 mai 2016 că deține împreună cu soțul, Marian Daniel Topală, un teren intravilan de 500 mp, achiziționat în anul 2008, și un autoturism Daewoo Matiz, fabricat în anul 2004.
 
La categoria destinată datoriilor, a menționat un credit contractat în anul 2009 de la CEC Bank, în valoare de 40.000 de lei.
 
În ceea ce privește veniturile, comisar-șef Emilia Topală a declarat că a obținut un salariu de 60.058 de lei de la Penitenciarul Poarta Albă, în timp ce soțul acesteia, Marian Daniel Topală, a încasat 4.884 de euro de la Bring Trucking SA.
 
În declarația de avere publicată în 26 mai 2017, despre terenul de 500 mp din Poarta Albă se precizează că este unul agricol. În plus, pe lângă autoturismul Daewoo Matiz, mai este menționat un alt autoturism, marca Kia Carnival, fabricat în 2006.
 
La categoria „Datorii“ este menționat un credit contractat în anul 2016 și scadent în anul 2021, în valoare de 15.000 de lei, de la UniCredit Bank.
 
În ceea ce privește veniturile, Emilia Topală a menționat salariul de 70.635 de lei obținut de la Penitenciarul Poarta Albă și venitul soțului, de 14.870 de euro, de la Bring Trucking Slovakia.
 
De asemenea, în declarația de interese completată în anul 2016 a menționat că este membru al Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare, membru al Colegiului Psihologilor din România și vicepreședinte al Asociației „Pentru un viitor activ“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale comisarului-șef Emilia Topală, directorul adjunct pentru Educație și Asistență Psihosocială din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii