Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:18 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal SA, declarații de avere Nicu Ștefan, director Investiții și Siguranța Infrastructurii, are o colecție de tablouri și una de timbre (documente)

ro

24 Dec, 2017 00:00 1660 Marime text
Ca urmare a deciziei Consiliului de Administrație nr. 78/25.07.2017, începând cu data de 1 august 2017, conducerea executivă a societății Oil Terminal SA este formată din: director general - Viorel Sorin Ciutureanu, director economic - Adriana Frangu, director dezvoltare - Marieta Elisabeta Stasi, director comercial - Gabriel Daraban, director Investiții și Siguranța Infrastructurii - Nicu Ștefan, director tehnic - Emil Rohat.
 
Directorul Investiții și Siguranța Infrastructurii al Oil Terminal SA, Nicu Ștefan, a consemnat în declarația de avere completată în luna august 2017 că deține două terenuri agricole și un luciu de apă. Un teren agricol, în suprafață de 5.000 mp, este situat în Giurgiu. Cel de-al doilea teren agricol are o suprafață de 12 hectare și este situat în Călărași. Luciul de apă are o suprafață de 7 hectare și este situat în Călărași.
 
Printre bunurile imobile deținute de directorul Investiții și Siguranța Infrastructurii din cadrul Oil Terminal SA se mai numără o casă de locuit de 180 mp, precum și un apartament de 70 mp, ambele situate în Giurgiu. Acesta deține și un ATV, fabricat în anul 2007. Din declarația de avere aferentă anului 2016, aflăm că Nicu Ștefan deține o colecție de tablouri, dobândită în anul 1980, în valoare de 25.000 de euro, dar și o colecție de timbre, dobândită în anul 1960, în valoare de 30.000 de euro. În anul fiscal 2016, Nicu Ștefan a încasat suma de 42.000 de lei, care reprezintă pensia, iar soția sa - 32.000 de lei de la SC Matis SRL și 16.000 de lei de la SC Darilav SRL.
 
Potrivit declarației de interese completate în anul 2017, Nicu Ștefan este asociat în Prima Guard SRL, iar în SC Lavi Med SRL este administrator.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale directorului Investiții și Siguranța Infrastructurii, Nicu Ștefan.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii