Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:02 20 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal SA, declaraţii de avere Liliana Mihailov, şefa Serviciului Resurse Umane, a moştenit anul trecut două apartamente şi un teren (documente)

ro

12 Jan, 2018 00:00 2236 Marime text
Şefa Serviciului Resurse Umane din cadrul companiei Oil Terminal SA, Liliana Mihailov, deţine, potrivit declaraţiei de avere completate în luna iunie 2017, jumătate dintr-un teren agricol de 11 hectare, pe care l-a moştenit în anul 2017.
 
La acesta se adaugă ½ dintr-un apartament de 44,48 mp, cumpărat în anul 2015, situat în Bucureşti, ¾ dintr-un apartament de 72,50 mp, moştenit în anul 2017, situat în Constanţa, precum şi 3/8 dintr-un apartament de 44,90 mp, moştenit în anul 2017, situat în Constanţa.
 
În garaj, Liliana Mihailov are un automobil Volkswagen, fabricat în anul 2006. Aceasta nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Şefa Serviciului Resurse Umane din cadrul companiei Oil Terminal SA nu are conturi sau depozite bancare, dar nici credite.
 
În anul fiscal 2017, a încasat suma de 72.142 de lei de la Oil Terminal SA, iar soţul său a obţinut 70.255 de lei de la SC Midia International SA. La veniturile familiei se adaugă şi alocaţia copilului minor, în valoare de 1.008 lei.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de interese completată în luna iunie 2017, şefa Serviciului Resurse Umane din cadrul companiei Oil Terminal SA, Liliana Mihailov, nu este asociată în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale şefei Serviciului Resurse Umane din cadrul companiei Oil Terminal SA, Liliana Mihailov.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii