Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal, declarații de avere Președinte a două fundații, Armando Traian Andreșoiu, șef Departament Logistică, deține două autoturisme, două locuințe și un teren agricol (documente)

ro

28 Dec, 2017 00:00 5371 Marime text

Șeful Departamentului Logistică din cadrul Oil Terminal are o activitate laborioasă și în afara locului de muncă principal.
 
Potrivit celei mai recente declarații de avere, Armando Traian Andreșoiu, șeful Departamentului Logistică din cadrul Oil Terminal, deține un teren agricol în Agigea (Lazu), un apartament, dar și o casă de locuit în Constanța, două autoturisme achiziționate în 2011, respectiv 2014, și 25.000 de acțiuni la societatea Oil Terminal, în valoare de 4.675 de lei.
 
Armando Traian Andreșoiu are și economii într-un cont deschis în anul 2015 - 2.500 de euro și venituri de 75.197 de lei ca angajat al societății. Soția sa, Raluca, de profesie avocat, a câștigat în ultimul an fiscal 40.800 de lei din indemnizația pentru creșterea copilului.
 
Din declarația de interese a șefului Departamentului Logistică din cadrul Oil Terminal reiese că, pe lângă acțiunile deținute în cadrul companiei, Armando Traian Andreșoiu este asociat cu 15 părți sociale și în societatea Future Improvement SRL (firmă fără activitate), membru și președinte în Fundația Demnitatea Pontică și președinte al Asociației Petrolului din România, care funcționează în București.
 
Comparativ cu anul 2017, potrivit declarației de avere din 2016, Armando Traian Andreșoiu a avut venituri mai mari. Acesta a încasat aproximativ 100.000 de lei de la compania Oil Terminal. Din aceeași declarație reiese că, în 2016, familia Andreșoiu nu era în posesia celui de-al doilea autoturism, an de fabricație 2014, pe care se presupune că l-a achiziționat anul acesta.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Armando Traian Andreșoiu, șef Departament Logistică.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii