Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:35 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal, declarații de avere Sofica Culețu, șef al biroului Controlul Calității Produsului - Laboratoare, deține un apartament și un Matiz (documente)

ro

02 Jan, 2018 00:00 1829 Marime text
Sofica Culețu, șef al biroului Controlul Calității Produsului - Laboratoare, în cadrul Oil Terminal Constanța, este proprietara unui apartament de 54,54 metri pătrați, în Constanța, cumpărat în 1991, dar și a unui Matiz din 2003, dobândit în baza unui contract de vânzare - cumpărare. 
 
Soţul acesteia, Hristu Culeţu, deține, potrivit celei mai recente declarații de avere, trei terenuri agricole, în Constanța, Brăila și Timiș. Toate trei sunt moștenite. Primul dintre acestea, cel din Constanța, are o suprafață de un hectar și este deținut în exclusivitate de șeful departamentului de la Oil, fiind dobândit în anul 2009. Tot în 2009 au fost primite și celelalte două suprafețe, tot lăsate moștenire. Cel din localitatea brăileană Traian are o suprafață de 0,25 hectare și aparține în întregime Soficăi Culețu, în timp ce terenul din județul Timiș, localitatea Becicherecu Mic, în suprafață de 5 hectare, este împărțit cu Despina Culețu și Victoria Cușa. 
 
Potrivit declarației de avere completate în luna mai 2017, Sofica Culețu a realizat în 2016 un venit anual de 52.893 de lei, în calitate de șef al biroului mai sus menționat. În același an, Hristu Culețu, soțul său, a realizat 32.000 de lei ca lector la Universitatea Ovidius din Constanța. Pentru cele trei terenuri agricole, Hristu Culețu a încasat 700 de lei (suprafața din Timiș), 400 de lei (cea din Constanța) și, respectiv, 100 de lei (cea din Brăila), reprezentând arenda.
 
Dividendele din acțiunile deținute la Oil Terminal i-au asigurat Soficăi Culețu un venit de 913 lei, iar soțul său, în calitate de „deportat conform Decret 118/1990“, a obținut 8.496 de lei de la Casa Județeană de Pensii din Constanța. Fiica sa a realizat următoarele venituri: 714 lei de la Agenția Județeană de Prestații Sociale Constanța (alocație), 1.200 de lei de la Academia de Studii Economice București (bursă) și 350 de lei de la Liceul Teoretic Ovidius Constanța (bursă).
 
În ceea ce privește declarația de interese a șefei departamentului Controlul Calității Produsului - Laboratoare, este menționat pachetul de acțiuni deținute de aceasta la Oil Terminal, respectiv 39.375, în valoare de 3.937,5 lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Soficăi Culețu, șef birou Controlul Calității Produsului - Laboratoare, în cadrul Oil Terminal.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii