Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal Constanţa, declaraţii de avere Şeful Serviciului Marketing Comercial din cadrul societăţii, „colecţie“ de terenuri, case şi conturi bancare! (documente)

ro

16 Jan, 2018 00:00 4516 Marime text
Comparativ cu alte persoane cu funcţie de conducere din cadrul Oil Terminal, şeful Serviciului Marketing Comercial din cadrul societăţii are o avere interesantă. Vasile C. Ogreanu a raportat în 2017 venituri de 61.389 de lei, în timp ce soţia sa, angajat al Direcţiei Generale Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul DRFP Galaţi, a câştigat 50.840 de lei.
 
Potrivit declaraţiei de avere, Ogreanu a moştenit 8,15 ha teren agricol în localitatea Valu lui Traian, alţi 2.446 mp teren intravilan, tot moştenire, şi 1.667 mp dobândiţi prin vânzare-cumpărare în Constanţa. Tot la capitolul terenuri, familia Ogreanu mai are în portofoliu 6 ha de teren agricol în comuna Mihail Kogălniceanu şi cote indivize din mai multe terenuri intravilan situate în municipiul Constanţa. Şi soţia moşteneşte terenuri în Negru Vodă şi Constanţa, iar fiul său, Mihai, în localitatea Chiajna din judeţul Ilfov.
 
Şi la capitolul imobile, soţii Ogreanu au o moştenire deloc de neglijat. El moşteneşte o casă în Valu lui Traian, ea, un apartament în Constanţa. Tot soţia mai are o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare a unui apartament în capitală. Fiul are şi el un apartament în Chiajna, iar împreună, cei doi soţi mai stăpânesc alte două apartamente în municipiul Constanţa, cumpărate. Familia Ogreanu deţine şi trei autoturisme, achiziţionate în 2004, 2007 şi 2012.
 
În anul 2016, potrivit declaraţiei de avere, au vândut un apartament către Alexandra Ramona Nicolae, iar în urma tranzacţiei au încasat 156.236 de lei. Veniturile declarate în 2016 au fost de 58.840 de lei în cazul lui Vasile C. Ogreanu şi de 37.374 de lei în cazul soţiei sale, Lililiana.
 
În ultimul an fiscal, familia Ogreanu a raportat venituri din arendă după cum urmează: 4.258 de lei pentru terenul de la Valu lucrat de Andra International SRL, 4.200 de lei pentru terenul din Kogălniceanu lucrat de PFA Andrei Emil, 600 de lei de la Agro Creativ, care lucrează terenul moştenit de soţie în Negru Vodă.
Sumele de 10.900 de lei şi 800 de euro au revenit soţilor Ogreanu din chirii. Împreună au depozite bancare în valoare de 68.721 de lei, 2.783 de euro şi plasamente în pensii private de aproape 20.000 de lei. Până în 2019, familia Ogreanu are de achitat 50.000 de lei, credit către o bancă comercială.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Vasile C. Ogreanu, şef Serviciu Marketing Comercial în cadrul Oil Terminal.   
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii