Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:12 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal SA, declarații de avere Cristian-Florin Gheorghe, președintele Consiliului de Administrație, deține un teren, un apartament și două autovehicule (documente)

ro

13 Dec, 2017 00:00 2795 Marime text
În cadrul ședinței Consiliului de Administrație desfășurată în data de 17 iulie 2017, administratorii societății Oil Terminal l-au ales în calitate de președinte al CA-ului pe Cristian-Florin Gheorghe. Aceeași decizie a fost luată și în ședința din data de 5 decembrie 2017, când a fost stabilită și componența comitetelor consultative ce vor funcționa în cadrul Consiliului de Administrație.
 
Așa cum reiese din declarația de avere completată în luna iulie 2017, Cristian-Florin Gheorghe deține un teren intravilan de 250 mp în Costinești, achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2008, 50% dintr-un apartament de 45 mp în București și două autoturisme Volvo, unul fabricat în 2005 și unul în 2010.
 
Cristian-Florin Gheorghe nu deține bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro, conturi, depozite sau credite bancare.
 
La categoria venituri obținute, Cristian Florin Gheorghe a menționat suma de 14.200 de lei - salariul de la SC AS Recycle SRL, firmă unde a deținut funcția de director general.
 
Potrivit declarației de interese completate în luna iulie 2017, Cristian-Florin Gheorghe este asociat în cadrul societății Artex Mega Construct SRL, cu sediul în București. La această societate, Cristian-Florin Gheorghe deține 50% din părțile sociale. Acesta este director general al societății AS Recycle SRL, cu sediul în București, venitul obținut fiind de 14.200 de lei.
 
Totodată, în aceeași declarație de avere, Cristian-Florin Gheorghe a menționat și venitul de 6.069 lei, obținut ca președinte al Consiliului de Administrație al Oil Terminal SA Constanța.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale președintelui Consiliului de Administrație al Oil Terminal, Cristian-Florin Gheorghe.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii