Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:40 25 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal SA, declaraţii de avere Constantin Pita, şeful Biroului Dezvoltare Strategică, fără terenuri şi bunuri mobile (documente)

ro

18 Jan, 2018 00:00 1272 Marime text
Şeful Biroului Dezvoltare Strategică din cadrul companiei Oil Terminal SA, Constantin Pita, deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2017, jumătate dintr-un apartament de 48 mp, situat în Constanţa.
 
Acesta nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Şeful Biroului Dezvoltare Strategică nu are terenuri sau bunuri mobile. În conturi bancare, acesta păstrează suma de 31.401,32 de lei.
 
În anul fiscal 2016, Constantin Pita a încasat de la Oil Terminal SA suma de 43.367 de lei, iar soţia sa, 23.352 de lei de la Biblioteca Judeţeană. La veniturile familiei se adaugă suma de 504 lei - alocaţia copilului minor. Bugetul familiei a fost completat cu suma de 756 de lei, ce reprezintă, de asemenea, alocaţia copilului minor.
 
În ceea ce priveşte declaraţia de avere completată în luna mai 2016, Constantin Pita a obţinut, în anul fiscal 2015, suma de 38.950 de lei de la Oil Terminal SA, iar soţia sa - 20.342 de lei.
 
Din cele două declaraţii de interese aferente anilor 2016 şi 2015, aflăm că şeful Biroului Dezvoltare Strategică din cadrul companiei Oil Terminal SA, Constantin Pita, nu este asociat în nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale şefului Biroului Dezvoltare Strategică din cadrul companiei Oil Terminal SA Constantin Pita.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii