Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere . Viorica-Fănica Bîscă, director executiv la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, deține un apartament și cotă parte dintr-o moștenire (document)

ro

25 Sep, 2021 00:00 3535 Marime text
  • Potrivit declarației de avere, completată pe 25.05.2021, Viorica Bîscă deține un teren agricol de 3 ha, provenit dintr-o moștenire în comuna Izvoarele, județul Tulcea, un apartament de 65 mp în municipiul Tulcea
  • Directorul executiv al ARBDD Tulcea are și un credit scandent în 2022 în valoare de 32.000 euro
  • La capitolul venituri, Bîscă a încasat în ultimul an fiscal, din salarii aproape 89.000, în timp ce soțul său, care este director general la SC Energoterm SA, peste 118.000 lei
  • Conform propriilor declarații, Viorica Bîscă nu are interese

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Vioricăi - Fănica Bîscă, director executiv în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea).

Potrivit declarației de avere, completată pe 25.05.2021, Viorica Bîscă deține un teren agricol de 3 ha, provenit dintr-o moștenire în comuna Izvoarele, județul Tulcea, un apartament de 65 mp în municipiul Tulcea.

Directorul executiv al ARBDD Tulcea are și un credit scandent în 2022 în valoare de 32.000 euro.

La capitolul venituri, Bîscă a încasat în ultimul an fiscal, din salarii aproape 89.000, în timp ce soțul său, care este director general la SC Energoterm SA, peste 118.000 lei.

Conform propriilor declarații, Viorica Bîscă nu are interese.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Vioricăi - Fănica Bîscă, director executiv în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Declaraţii de avere Marian Bîrcă, inspector la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, trei mașini și un teren (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii