Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:00 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Marian Bîrcă, inspector la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, trei mașini și un teren (document)

ro

23 Sep, 2021 00:00 751 Marime text
  • Marian Bîrcă este inspector ecolog la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale degritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Bîrcă, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă la data de 8 iunie 2021, deține un teren agricol, moștenit în 2016, la Ceamurlia de Jos, în suprafață de 0,5 ha. Mai are în Tulcea un apartament de 197 m2, dobânit în 1990 de soție, de la părinți. Soții Bîrcă dețin trei autoturisme – un Skoda Fabia fabricat în 2003, un Ford Focus, din 2009 și un Toyota Rav 4 din 2000. Ca venituri, Marian Bîrcă a avut un salariu de 51.918 lei, în timp ce soția, Daniela, a încasat 41.148, în calitate de asistent medical la DAPS Tulcea.
 
De asemenea, nu a declarat orice alt tip de bun. De altfel, ca venituri, Florin Anton a declarat un salariu de 32.997 lei de la ARBDD Tulcea.
 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Marian Bîrcă, inspector în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii