Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:25 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere. Violeta Bandacu, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării deține un apartament (document)

ro

16 Sep, 2021 00:00 727 Marime text
⦁ Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice
⦁ În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Violetei Bandacu, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării
⦁ Aceasta deține un apartament în Tulcea, în suprafață de 50 mp, dobândit în 1993
⦁ Potrivit declarației de interese, Violeta Bandacu este membru de sindicat

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Violetei Bandacu, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Conform ultimei declarații de avere, depusă la data de 25 iunie 2021, aceasta deține un apartament în Tulcea, în suprafață de 50 mp, dobândit în 1993.

La capitolul venituri, Bandacu a realizat în ultimul an fiscal, 46.018 lei din salariu, în timp ce, soțul său, care lucrează în cadrul aceleași instituții a declarat un salariu de 46.263 lei.

Potrivit declarației de interese, Violeta Bandacu este membru de sindicat.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Violetei Bandacu, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Declaraţii de avere Dan Sorin Bandacu, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, fără case și terenuri (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii