Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:21 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Dan Sorin Bandacu, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, fără case și terenuri (document)

ro

14 Sep, 2021 00:00 659 Marime text
  • Dan Sorin Bandacu este consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării
  • Nu deține case și terenuri
  • Are, în schimb, un autoturism
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale degritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dan Sorin Bandacu, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD). 
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă la data de 7 iunie 2021, nu deține niciun teren sau locuință. A declarat că are în posesie un autoturism marca Suzuki Grand Vitara, fabricat în anul 2007.
 
De altfel, ca venituri, consilierul a declarat un salariu de 46.263 lei, în timp ce soția a încasat 46.018 lei.
 
Potrivit declarației de interese, este membru de sindicat.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Dan Sorin Bandacu, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declaraţii de avere Vasilica Acsentiev, consilier superior în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, deține o casă la Tulcea (document)


Declaraţii de avere Nicu Acsentiev, inspector în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, o casă și două mașini (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii