Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Sarah Adriana Nica, membru în CA al Spitalului Clinic de Recuperare Eforie Nord, deține trei autoturisme, trei terenuri, o casă și un apartament (DOCUMENT)

ro

21 Feb, 2022 00:00 1878 Marime text
  • Sarah Adriana Nica, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Eforie Nord,  deține trei terenuri, trei autoturisme, o casă și un apartament. 


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale  Adrianei Saraha Nica
 
 
Declarația a fost completată la data de 03.06..2021.  Aceasta este ultima declarație disponibilă.

 
Conform declarației de avere, Sarah Adriana Nica deține un teren agricol de 1748 mp, situate în Ilfov și dobândit în anul 2001  prin cumparare. E amai deține un teren intravilan de 1995 mp, situate în Prahova și dobândit prin cumpărare în anul 2009. Ea mai deține și un teren intravilan  de 4974 mp ,situate  tot în Prahova și cumpărat în anul 2011.
 
Sarah Adriana Nica deține un apartament de 85,67 mp amplasat în București, care a fost cumpărat în anul 1991.
 
Ea mai are și o casă de 150 mp  în Prahova, cumpărată în anul 2016.
 
 
Nica deține două atutoturisme marca Renault. Unul dintre ele este fabricat în anul 1997, iar al  doilea în 2019. De asemenea, ea mai deține și un autoturism marca Mercedes, fabricat în 2020. Toate cele trei mașini au fost dobândite prin cumpărare.
 
Nica nu are datorii, ipoteci sau bunuri achiziționate în system de leasing.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Neaga a menţionat venituri din salarii, astfel: 

UMF Carol Davila- 140.056 lei
INRMFB- activitate medicală -102.810 lei
SC MEDICAL ILIUTA SRL- activitate medicală- 9.156 lei
TERAMEX- 2.336 lei
 
PRECIZĂRI


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Declarații de avere Adriana Simona Mocanu, șef serviciu în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța, deține jumătate dintr-un apartament dobândit prin moștenire (DOCUMENTE)

Declarații de avere Florin Traian Radu, membru în CA al Spitalului Clinic CF Constanța, deține două apartamente în București (DOCUMENTE) 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii