Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Florin Traian Radu, membru în CA al Spitalului Clinic CF Constanța, deține două apartamente în București (DOCUMENTE)

ro

25 Jan, 2022 00:00 1469 Marime text


 
  • Florin Traian Radu deține două apartamente, jumătate dintr-un teren intravilan și un autoturism marca Volkswagen. 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
 


În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale lui  Florin Traian Radu, membru în CA al Spitalului Clinic CF Constanța.
 

Declarația a fost completată la data de 14.05.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă.
 
 
Conform declarației de avere,  Florin Traian Radu deține jumătate dintr-un teren intravilan de 13 mp situat  în București, dobândit prin vânzare cumpărare în 2019.
 
El deține și un apartament de 64,53 mp, situat în București și dobândit prin moștenire în anul 2016.
 
Florin Traian Radu deține și jumătate dintr-un aparatament de 87,99 mp situat în București și dobândit în anul 2019 prin contract de vânzare cumpărare.
 
Radu mai deține și un autoturism marca Volkswagen fabricat în 2011 și dobândit prin cumpărare.
 
El nu are datorii și nici active financiare (conturi sau depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusive cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor depășește 5.000 euro).
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florin Traian Radu a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
Florin Traian Radu- salariu de la Ministerul Transporturilor- 59.559 lei
 
Alina Radu (soție)- salariu de la Consiliul Local DGASPC- 77.075 lei
 
Alocație de stat pentru copil- 1.982 lei
 
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Citește și:
 
Declarații de avereFlorina Rodica Ignea, membru în CA al Spitalului Clinic CF Constanța, deține două apartamente (DOCUMENTE) 

Declarații de avereCamelia Drexeler, membru în CA al Spitalului Clinic CF Constanța, deține un teren, un sfert dintr-un apartament și un autoturism (DOCUMENTE) 
 

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii