Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:51 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Sali Filis, medic specialist în cadrul Spitalului Municipal Mangalia deține un autoturism (document)

ro

22 Nov, 2021 00:00 911 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Sali Filis, medic specialist în cadrul Spitalului Municipal Mangalia, documente preluate de pe site-ul Spitalului Municipal Mangalia.

În ultima declarație de avere, depusă pe 29 iunie 2021, a menționat că deține un autoturism marca Nissan, anul de fabricație 2019, dobândit prin leasing.

La categoria „conturi și depozite bancare, loturi de investiții, forme echivalente de economisire și investite, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro”, Sali Filis a declarat două depozite bancare, unul deschis la Banca Transilvania, în anul 2016, cu valoarea la zi 5.073,71 euro și un altul deschis la ING Bank Romania în 2021, cu valoarea la zi de 50.000 lei. 

La categoria „Debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, a menționat un credit de leasing deschis la RCI Leasing, contractat în anul 2021 în valoare de 112.474,33 lei, scadent la 01 octombrie 2022.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale pentru funcția de medic specialist ATI, în valoare de 161.238 lei.

În declarația de interese depusă pe 29 iunie 2021, Sali Filis a declarat calitatea de membru în cadrul Colegiului Medicilor Constanța, precum și în cadrul Promedical Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese aparținând lui Sali Filis.


Sursă foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii