Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Rodica Paulis, membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia, deține jumătate dintr-un apartament (DOCUMENT)

ro

03 May, 2022 00:00 1638 Marime text

foto: pexels
 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 18.05.2021, Rodica Paulis a menționat că nu deține terenuri sau autorturisme. 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale Rodicăi Paulis, membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia și consilier principal la DSPJ Constanța.

Declarația a fost completată la data de 18.05.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă pe site-ul spitalului.

Conform declarației de avere, Paulis nu deține terenuri și nici autoturisme.
Ea deține jumătate dintr-un apartament de 63mp, situat în Constanța și cumpărat în anul 2001.

La categoria datorii  și active financiare (conturi sau depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusive cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor depășește 5.000 euro), Paulis a menționat că are un depozit bancar în lei  la BRD, deschis în anul 2009, soldul fiind de 192.500,00 lei.


Conform declarației de avere, Rodica Paulis nu are datorii.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Paulis a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
Rodica Paulis-Salariu lunar  DSPJ Constanța- consilier asistent- 63.084,00 lei
Soț-Iurii CIPRIAN Paulis-MAPN- cadru militar pensionat- 74.712,00 lei.

În declarația de interese, ea a menționat că este membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia din județul Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Declarații de avere Mădălina Zamfir, referent superior în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, nu deține autoturisme. Ce a primit moștenire (DOCUMENT)

Declarații de avere Alexandru Cozma Zaharia, medic specialist la Spitalul Municipal Medgidia, deține o casă în Murfatlar. Ce autoturism conduce (DOCUMENT) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii