Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Nicolae Tutungiu, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia, nu deține terenuri, apartamente sau autoturisme (DOCUMENT)

ro

03 May, 2022 00:00 2097 Marime text

 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 24.06.2021, Nicolae Tutungiu a menționat că nu deține terenuri sau autorturisme. 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale lui Nicolae Tutungiu, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia.

Declarația a fost completată la data de 24.06.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă pe site-ul spitalului.

Conform declarației de avere, Tutungiu nu deține terenuri, autoturisme și nici clădiri (apartamente, case).


Conform declarației de avere, el nu are datorii.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Tutungiu a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
Salariu Director Clubul Sportiv Medgidia- 85.410 lei

În declarația de interese, el a menționat că este membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia din județul Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Declarații de avereMădălina Zamfir, referent superior în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, nu deține autoturisme. Ce a primit moștenire (DOCUMENT) 

Declarații de avereAlexandru Cozma Zaharia, medic specialist la Spitalul Municipal Medgidia, deține o casă în Murfatlar. Ce autoturism conduce (DOCUMENT) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii