Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:33 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Nicolae Caraiane, șef de secție în cadrul Spitalului Municipal Medgidia deține mai multe bunuri (DOCUMENT)

ro

18 Apr, 2022 00:00 1038 Marime text
Medic, foto: pexels

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Nicolae Caraiane, șef în cadrul secției de chirurgie, documente preluate de pe site-ul Spitalului Municipal Medgidia.
 
În ultima declarație de avere depusă pe data de 8 iunie 2021, Nicolae Caraiane a menționat un teren intravilan, dobândit în 2005, prin contract de vânzare-cumpărare, în Mamaia Sat, dar și o casă de locuit, dobândită în anul 1990.
 
Totodată, a precizat două autoturisme – unul marca Volkswagen Golf, an de fabricație 2006, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare și unul marca Audi A4, an de fabricație 2016, tot prin contract de vânzare-cumpărare.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a precizat venituri astfel: drepturile sale salariale de la Spitalul Municipal Medgidia, în valoare de aproximativ 210.501 lei, veniturile soției de la un cabinet medical, în valoare de 38.900 lei și venituri din cedarea folosinței bunurilor, prin contract de închiriere, în valoare de 40.152 lei.

În ultima declarație de interese depusă pe data de 8 iunie 2021, Nicolae Caraiane a precizat calitatea de membru în Consiliul Medicilor Constanța și cea de membru în Sindicat Liber Sănătatea.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse
de Nicolae Caraiane.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii