Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Cătălin Mihail Țuțuianu, șef centru în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

ro

21 Apr, 2023 00:00 1972 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Mihail Țuțuianu, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Cătălin Mihail Țuțuianu.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Mihail Țuțuianu, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
În declarația de interese completată în aprilie 2022, Cătălin Mihail Țuțuianu a precizat că este membru sindical SANITAS, dar și membru UAMMR.
 
În declarația de avere completată pentru aceeași perioadă, șeful din DGASPC Constanța a precizat că deține împreună cu soția sa, Margareta Țuțuianu, două apartamente în Constanța, unul în Năvodari și unul în București.
 
Cele din Constanța au fost cumpărate în anii 2000 și 2018 și au suprafețe de câte 50 mp și, respectiv, 28 mp, iar cel din Năvodari, cumpărat în 2003, are 20 mp.
 
Imobilul din București are 32 mp și a fost cumpărat în 2003.
 
În continuare, bunurile mobile ale familiei sunt reprezentate de două autoturisme cumpărate, respectiv un Daewoo Matiz din 2006 și un Ford Focus din 2007.
 
Familia Țuțuianu are un depozit bancar deschis în 2018, în valoare de 12.000 de euro, dar și un credit contractat în 2018 și scadent în 2030, în valoare de 125.895 de lei.
 
În calitate de șef centru al DGASPC Constanța, Cătălin Mihail Țuțuianu a realizat un venit anual de 74.400 de lei, în timp ce soția sa, Margareta Țuțuianu, psiholog clinician la DGASPC Constanța, a realizat un venit anual de 45.600 de lei.
 
De asemenea, a fost menționată și alocația copilului.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Cătălin Mihail Țuțuianu, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele lui Tănase Tasu, șef centru la Protecția Copilului! (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii