Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Loredana Hanzu-Pazara, reprezentant al Facultății de Medicină Constanța în CA al Spitalului de Boli Infecţioase Constanța, deține un apartament, o casă de locuit și un autoturism (documente)

ro

06 Sep, 2021 00:00 2561 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Loredanei Hanzu-Pazara, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța și Prodecan al Facultății de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

În ultima declarație de avere, depusă pe 25 februarie 2021 a menționat că deţine un apartament, dobândit în anul 1998 prin moștenire și o casă de locuit, dobândită în 2021, prin contract de vânzare-cumpărare. De asemenea, a declarat că deține și un autoturism. Conform datelor înscrise în document, autoturismul marca Toyota RAV4, an de fabricație 2014, a fost dobândit prin contract de cumpărare.

La categoria „bunuri mobile a căror valoare depășește 3.000 euro fiecare și bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni”, Loredana Hanzu-Pazara a menționat un autoturism, înstrăinat unei persoane fizice, în august 2020 sub formă de vânzare, având valoarea de 7.600 euro. 

La categoria „Debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro, Loredana Hanzu-Pazara a declarat un credit în valoare de 46.000 lei la banca BRD, contractat în anul 2018 și unul în valoare de 579.494 lei, deschis la Banca Transilvania în anul 2021.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Loredana Hanzu-Pazara a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale pentru activitatea didactică și administrativă de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, în valoare de 155.153 lei, drepturile sale salariale provenite din activități independente – servicii medicale, în valoare de 89.982 lei de la HANZU-PAZARA D. LOREDANA – MEDIC MEDICINA INTERNA – PFA, două alocații fiecare având suma de 1.988 lei, precum și o pensie alimentară în valoare de 18.000 lei.

În declarația de interese depusă pe 25 februarie 2021, Loredana Hanzu-Pazara a menționat calitatea de membru al Colegiului Medicilor Constanța și al Societății Române de Fiziopatologie.

La categoria „contracte, inclusiv cele de asistență juridică, consultanță juridică, consultanță și civile, obținute ori aflate în derulare în timpul exercitării funcțiilor, mandatelor sau demnităților publice finanțate de la bugetul de stat, local și din fonduri externe ori încheiate cu societăți comerciale cu capital de stat sau unde statul este acționar majoritar/minoritar”, a declarat un contract în valoare de 166.000 lei, obținut prin competiție publică în anul 2019, titular - Universitatea „Ovidius” din Constanța, un contract obținut prin competiție națională în valoare de 424.900 lei, titular - Universitatea „Ovidius” din Constanța și încă unul reprezentând un acord de grant, obținut prin concurs de proiecte, titular - Universitatea „Ovidius” din Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese a Loredanei Hanzu-Pazara. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii