Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Liliana Ioan, consilier asistent la ARBDD Tulcea, deține un apartament (DOCUMENTE)

ro

08 Dec, 2021 00:00 1304 Marime text

 
• Liliana Ioan este consilier asistent la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
• În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției în 2021, Liliana Ioan a înscris un apartament.
• Liliana Ioan nu a declarat și calitățile de asociat într-o firmă și de vicepreședinte al unei asociații.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Lilianei Ioan, consilier asistent la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea şi domiciliată în Tulcea.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 27 mai 2021, Liliana Ioan a menționat că, împreună cu familia, deține un apartament în municipiul Tulcea. Apartamentul are suprafața de 50 de metri pătrați, a fost dobândit în 1999, prin hotărâre judecătorească, iar titular este Liliana Ioan.  
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Liliana Ioan a înscris venitul său salarial, de la ARBDD Tulcea (consilier asistent), în valoare de 34.967 lei. Și în declarațiile anterioare aflate pe site-ul oficial al ARBDD, depuse pe 2 iunie 2020 și 23 mai 2019, veniturile anuale declarate sunt tot cele ale Lilianei Ioan, astfel: 28.355, respectiv 17.614 (în ambele situații, moneda nefiind precizată). 
 
În toate cele trei declarații de interese, Liliana Ioan a menționat calitățile de asociat (cu 5% număr de părți sociale sau de acțiuni) și administrator la SC Total Resources Management SRL și de vicepreședinte la asociația ODSA Tulcea.
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, consultat marți, 7 decembrie, SC Total Resources Management SRL a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în municipiul Tulcea. Capitalul social subscris e de 200 de lei integral vărsat, numărul de părți sociale - 20, valoarea unei părți sociale - 10 lei. Asociați sunt Liliana Ioan (cu 5% cota de participare la beneficii și pierderi) și Mihai Ioan (cu 95% cota de participare la beneficii și pierderi), Liliana Ioan având și calitatea de administrator.
 
Domeniul principal de activitate al SC Total Resources Management SRL este „activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului“.
 
Situația financiară pe anul 2018
 
Pierdere netă: 20.739 lei
Număr mediu de salariați: 1
Cifra de afaceri netă: 0 lei
 
Situația financiară pe anul 2019
 
Pierdere netă: 2.677 lei
Număr mediu de salariați: 1
Cifra de afaceri netă: 0 lei
 
Situația financiară pe anul 2020
 
Profit: 14.050 lei
Număr mediu de salariați: 0
Cifra de afaceri netă: 15.000 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Lilianei Ioan.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Daniel Romeo Holostencu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, deține un apartament și două autoturisme (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii