Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Laura Bobeș - șef Serviciu Resurse Umane din Primăria Constanța

ro

22 May, 2021 00:00 3653 Marime text
 
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate
  • Vă prezentăm situația patrimonială a Laurei Bobeș, șef Serviciu Resurse Umane din primăria Constanța, potrivit documentelor depuse de aceasta în 2020
  • Funcționarul public deține jumătate dintr-un teren intravilan și tot jumătate dintr-un apartament de 60 mp situat în Constanța și două autoturisme, an de fabricație 2007, respectiv 2018.
  • Șefa de resurse umane mai are și trei credite la bănci, în valoare totală de 50.000 de euro și 72.000 lei

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În următoarea perioadă vă prezentăm averile și interesele funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Constanța.
În ediția de astăzi vă prezentăm situația patrimonială a Laurei Bobeș, șef Serviciu Resurse Umane din primăria Constanța, potrivit documentelor depuse de aceasta în 2020.

Potrivit declarației de avere, funcționarul public deține jumătate dintr-un teren intravilan și tot jumătate dintr-un apartament de 60 mp situat în Constanța.

Familia Bobeș are și două autoturisme, an de fabricație 2007, respectiv 2018.
Șefa de resurse umane mai are și trei credite la bănci, în valoare totală de 50.000 de euro și 72.000 lei.
La capitolul venituri, Laura Bobeș a încasat în anul fiscal 2019 aproximativ 93.000 lei, în timp ce soțul acesteia, care lucrează în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări a avut un venit de 56.000 lei.

Angajata primăriei nu are afaceri. La capitolul interese a notat doar că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Laurei Bobeș.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii