Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere - Laura Bobeș, șef serviciu în Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

05 Oct, 2023 13:38 1572 Marime text
 
 
 
  • Laura Bobeș, șef serviciu în Primăria municipiului Constanța, a precizat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Laurei Bobeș, șef serviciu în Primăria municipiului Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completată în martie 2023, Laura Bobeș, șef serviciu în Primăria municipiului Constanța, deține, din 2006, împreună cu soțul Constantin Bobeș, un teren intravilan în Constanța, în suprafață de 16 mp, bun dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
Mai departe, soții Bobeș mai au, tot din 2006, un apartament în Constanța, în suprafață de 60 mp., două auto (o Skoda Octavia (2007) și o Skoda Fabia, fabricată în 2018), datorii de aproximativ 50.000 de euro, la BRD Constanța.
 
De la Primăria municipiului Constanța, Laura Bobeș a încasat 86.989 lei (dreptuiri salariale), în timp ce soțul (Constantin Bobeș) a primit de la SC Sav Incos Constanța 58.522 de lei, dar și 53556 lei – pensie MAI.
 
În declarația de interese, Laura Bobeș, șef serviciu în Primăria municipiului Constanța, a precizat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 5 octombrie 2023, SC Sav Incos SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidentiale și nerezidentiale, a fost fondată în ianuarie 2019, are sediul social pe strada Cuza Vodă, nr. 36, Constanța, și este controlată de asociații Ceban Vladislav și Fedulov Elena.
 
Pentru anul 2022, cu 150 ade angajați, Sav Incos Constanța SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 36.980.641 de lei și un profit net  de 2.129.319 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Ce avere are Fabiola Iuliana Latea, șef serviciu la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

 
Declarații de avere Constanța
Ce avere are Cristina Laura Toma din conducerea Primăriei Constanța (DOCUMENTE)

 
Declarații de Avere Constanța. Antuanela Dancu, șef serviciu în cadrul Primăriei Municipiului Constanța deține un apartament și trei case de locuit (DOCUMENTE)
 
Declarații de avere
Laura Bobeș - șef Serviciu Resurse Umane din Primăria Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii