Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ce avere are Fabiola Iuliana Latea, șef serviciu la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

03 Oct, 2023 20:58 1421 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Fabiolei Iuliana Latea, șef serviciu la Primăria Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al ANI.

În ultima declarație de avere, depusă pe 20 februarie 2023, Latea a menționat că deţine două apartamente în Constanța. 

Conform datelor înscrise în document, apartamentele au fost dobândite ambele în anul 2002, unul prin contract de donație și celălalt prin contract de vânzare-cumpărare. 

Aceasta mai deține și două autoturisme: unul marca Renaul Megan și celălalt marca Fiat Sedici. Ambele mijloace de transport au fost dobândite prin contract de vânzare-cumpărare. 
 
În ceea ce privește activele financiare, Fabiola a declarat două conturi curente la Banca Transilvania (în valoare la zi de 500 lei) și la ING Bank (în valoare la zi de 700 lei). 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, aceasta a menţionat venituri din salarii, astfel: 92.656 lei ca salariu de la Primăria Constanța, 18.288 lei salariul soțului de la SC Signum Plus SRL și suma de 23.200 lei, tot salariul al soțului de la Veo Worldwide Service. 

Fabiola Iuliana Latea a declarat și venituri ale copiilor din alocații în valoare de 5.774 lei de la AJPIS. 

Latea, în declarația de interese completată la începutul anului 2023 a declarat calitatea sa de membru în cadrul Sindicatului Liberal al Salariaților din Administrația Publică Locală Constanța. 


Despre Signum Plus SRL 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 03 octombrie 2023, societatea a fost înființată la data de 16 noiembrie 2001. Firma are sediul pe Strada Cismelei, Nr. 1, Constanța, Județ Constanța. 

Signum Plus SRL are ca obiect de activitate  transporturi cu taxiuri.

Situația financiară pentru anul 2022se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 445.472 lei, o pierdere de -228.703 lei la un număr de 5 angajați.

Asociați sunt Latea Mihai Octavian și Lățea Victor Cătălin Alexandru (care este și administrator). Numele Latea Mihai Octavian  apare și în firmele GMG Management SRL, Idea Consulting International SRL, Momar Enterprise SRL, City Dispecerat SRL, Red Taxi Constanța SRL, Salubrizare Sud Est SRL. Numele Lățea Victor Cătălin Alexandru apare și în firmele City Dispecerat SRL, Red Taxi Constanța SRL. 


Despre Veo Worldwide Services SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 03 octombrie 2023, societatea a fost înființată la data de 24 aprilie 2007. Firma are sediul pe Strada Frumoasa, Nr. 2, Iași, Județ Iași. 

Veo Worldwide Services  SRL are ca obiect de activitate alte activitati de servicii informationale n.c.a.  

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 7.456.533 lei, un profit de 702.215 lei la un număr de 35  angajați.

Asociat și administrator este Altitude Management Consulting SRL. Numele Altitude Management Consulting SRL mai apare și în ICS It SRL, Davantage Conseil SRL și Dare Talent Development SRL, toate din Iași. 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Fabiolei Iuliana Latea. 


Citește și:

Declarații de avereAverea și interesele lui Gheorghe Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac și președinte la OMD Mamaia - Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii