Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:28 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Inspectorul ecolog Marcel Iacovici, de la ARBDD Tulcea, a moştenit în 2016 un teren, o casă și un apartament (DOCUMENTE)

ro

01 Dec, 2021 00:00 850 Marime text

 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marcel Iacovici, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
  • În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale inspectorului ecolog al ARBDD.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marcel Iacovici, inspector ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Conform declarației de avere, document completat la data de 21 iunie 2021, acesta deține, împreună cu alte persoane, două terenuri intravilane în județul Tulcea.
 
Este vorba despre o suprafață de 1500 mp cumpărată în 2003, în Murighiol și, respectiv, un teren de 12.180 mp moștenit în 2016, în Dunavățu de Sus.
 
Inspectorul ecolog al ARBDD deține, împreună cu alte persoane, două case de locuit, una în Murighiol, de 100 mp, iar a doua în Dunavățu de Sus, de 198,93 mp, moștenită în 2016. Tot în 2016 a moștenit și o parte dintr-un apartament de 21,85 mp, în Tulcea.
 
La capitolul bunuri mobile, Marcel Iacovici a notat un VW Touran din 2004, un VW Lupo din 2006 și o ambarcațiune Diralco, fabricată în 1998, toate bunurile fiind cumpărate.
 
În calitate de inspector ecolog al ARBDD Tulcea, acesta a realizat un venit anual de 53.479 de lei, la care s-au adăugat sumele de 700, 400 și respectiv 500 de lei, reprezentând venituri realizate în urma activității depuse la secțiile de votare pentru Primăria Murighiol. Soția sa, lucrător comercial al SC Star 2000 SRL, a realizat un venit de 16.632 de lei. Acestor venituri se adaugă și alocațiile celor doi copii.
 

În declaraţia de interese, inspectorul a notat că este membru în Sindicatul ARBDD Tulcea.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Marcel Iacovici, inspector ecolog al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declaraţii de avere
Inspectorul Liviu Filat, de la ARBDD Tulcea, a moştenit în 2020 trei terenuri şi o casă (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii