Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Inspectorul Liviu Filat, de la ARBDD Tulcea, a moştenit în 2020 trei terenuri şi o casă (documente)

ro

20 Nov, 2021 00:00 1885 Marime text

 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui George Liviu Filat, inspector în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Liviu George Filat, inspector al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui George Liviu Filat, inspector în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Conform declarației de avere, document completat la data de 26 mai 2021, George Liviu Filat deține patru terenuri în județul Tulcea, la Mahmudia și Beștepe, trei agricole şi unul intravilan.
 
Primul dintre terenurile agricole a fost cumpărat de inspectorul ARBDD împreună cu soţia sa, Alina, în anul 2003, suprafaţa fiind de 2.700 mp.
 
Alte două terenuri agricole şi cel intravilan au fost moştenite de Liviu Filat în anul 2020.
 
Inspectorul ARBDD deţine un apartament în Tulcea, cumpărat cu soţia, în 2001, dar şi o casă de locuit, în Mahmudia, moştenită în 2020.
 
Totodată, în declarţia de avere sunt menţionate două autoturisme, o Skoda din 2009 şi un Peugeot din 2007, ambele cumpărate.
 
În ce priveşte venitul realizat pentru anul anterior, Liviu Filat a menţionat 54.316 lei, încasaţi de la ARBDD Tulcea, în timp ce venitul soţiei a fost de 35.811 lei, de la Perigem Tulcea.
 
În declaraţia de interese nu este menţionat niciun interes.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Liviu George Filat, inspector al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Mihai Condratov, inspector ecolog ARBDD Tulcea, deține două imobile, împreună cu soția (documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii