Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:33 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Gabriela Bucur, șef serviciu Reglementare și Autorizare în ARBDD Tulcea, un apartament și o mașină (document)

ro

30 Sep, 2021 00:00 943 Marime text
 
  • Conform propriilor consemnări, Gabriela Bucur, șef serviciu Reglementare și Autorizare în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, nu are interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gabrielei Bucur, șef serviciu Reglementare și Autorizare în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă la data de 26 mai 2021, Gabriela Bucur, șef serviciu Reglementare și Autorizare în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, nu are terenuri, însă deține, din anul 2001, o parte dintr-un apartament, precum și o Skoda Fabia, auto fabricat în 2005.
 
Fără conturi sau datorii, Gabriela Bucur a declarat că are un venit salarial anual de 62.000 de lei.
 
Conform propriilor consemnări, Gabriela Bucur, șef serviciu Reglementare și Autorizare în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Gabrielei Bucur, șef serviciu Reglementare și Autorizare în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații de avere
Fănica Bascău, consilier în ARBDD Tulcea, o casă, două mașini și un depozit bancar (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii