Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:06 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Fănica Bascău, consilier în ARBDD Tulcea, o casă, două mașini și un depozit bancar (documente)

ro

21 Sep, 2021 00:00 746 Marime text
 
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Fănicăi Bascău, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea.
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Fănicăi Bascău, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea).
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 21 mai 2021, Fănica Bascău deține, din 2004, împreună cu soțul, o casă în Tulcea, suprafață de 272 de metri pătrați.
 
În declarația de avere sunt consemnate două aumobile (o Dacia 1410 – fabricată în 1998 și o Kia Sportage – fabricată în 2006.
 
În 2014 a deschis la BCR un depozit bancar unde a adunat 21.000 de euro.
 
În secțiunea veniturilor salariale, Fănica Bascău a consemnat 53251 de lei – consilier A.R.B.D.D. Tulcea, în timp ce soțul său a primit 300.000 lei – consultanță construcții.
 
Conform propriilor declarații, Fănica Bascău nu are interse.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Fănicăi Bascău, consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Anetei Barbu.
 
Citește și
 
Declarații de avere
Marius Băluță, consilier principal, în ARBDD Tulcea, deține un BMW (documente)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii