Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:12 27 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Deputatul Cristina Rizea a încasat pe parcursul anului 2021 suma de 146.000 lei de la Parlamentul României (DOCUMENTE)

ro

24 Aug, 2022 00:00 711 Marime text
  • Suspendată din USR, pentru neplata cotizaţiei, Cristina Camelia Rizea s-a alăturat în 20 iunie a.c. proiectului politic REPER
  • În declarația depusă anul trecut, Rizea nota că a vândut remorca fabricată în 1997 și declarată la început de mandat
  • În schimb, statutul de parlamentar a făcut-o să-și deschidă un cont în care a agonisit până la jumătatea anului 2021, aproximativ 38.000 lei
  • Între timp a mai cheltuit din bani, în conturi nu mai are decât 18.653
  • Deputatul nu deține nici casă, nici terenuri și nici afaceri personaleCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale deputatei Cristina Camelia Rizea, fost parlamentar USR de Constanța.

Suspendată din USR, pentru neplata cotizaţiei, Cristina Camelia Rizea s-a alăturat în 20 iunie a.c. proiectului politic REPER.

În declarația depusă anul trecut, Rizea nota că nu mai deține remorca fabricată în 1997, cu valoare neprecizată, declarată la început de mandat.
 
În schimb, statutul de parlamentar a făcut-o să-și deschidă un cont în care a agonisit până la jumătatea anului 2021, aproximativ 38.000 lei.

Veniturile sale în ultimul an fiscal au provenit de la societatea unde a lucrat până a devenit deputat și de unde a încasat în 2020 puțin peste 20.000.

De la Parlamentul României a încasat în 2020, 4.635 lei.

Restul veniturilor familiei provin din alocațiile celor doi copii, vezi secțiunea “documente” .

Menționăm că în precedenta declarație, deputatul amintea și veniturile soțului, acestea nu mai sunt menționate, deoarece au divorțat.

În ultima declarație de avere completată pe 14.06.2022, deputatul REPER a declarat două conturi în care a strâns 18.653 lei și o pensia privată în valoare de 14.586 lei.

În privința pensiei este posibil să fie vorba despre activele din pilonul II.

De la Camera Deputaților a încasat pe parcursul anului 2021 suma de 146.000 lei.

În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese Cristinei Camelia Rizea precum și CV-ul său.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Trei doamne și toate trei! Averile, interesele și carierele femeilor care reprezintă Constanța în Parlamentul României (documente)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii