Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constantina Deaconu, asistent șef în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța, deține trei terenuri dobândite prin moștenire (DOCUMENT)

ro

09 Dec, 2021 00:00 1698 Marime text
  • Conform ultimei declarații de avere depuse, Constantina Deaconu deține trei terenuri, un apartament și o casă. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale Constantinei Deaconu, asistent șef în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța.


Declarația a fost completată la data de 27.05.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă.Conform declarației de avere, Constantina Deaconu deține 50% din trei terenuri dobândite în anul 2016 prin moștenire. Unul este forestier și are o spuprafață de 5.630 mp. Al doilea este teren extravilan, cu o suprafață de 1.9324 mp, iar al treilea este intravilan și se întinde pe o suprafață de 4.562 mp. Adresa sau zona nu sunt menționate.


 
Ea mai deține un apartament de 37, 5 mp, dobândit în anul 2007 prin donație.


 
De asemenea, mai deține și jumătate dintr-o casă de locuit de 96 mp, dobândită în 2016 prin moștenire.Deaconu deține și un autoturism marca SKODA RAPID, dobândit în anul 2016 prin cumpărare.

Ea nu are datorii și nici active financiare (conturi sau depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusive cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor depășește 5.000 euro).

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Deaconu a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
  • Venitul anual încasat pentru funcția de asistent șef în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța- 52.558 lei.
  • Venituri din servicii medicale PFI -6.070 lei.
 

Conform declarației de interese completată la 27.05.2021, Deaconu este membru OAMMR și membru în Sindicatul SANITAS.
 
 
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Pixabay
 
Citește și: Declarații de avere Aurelian Pindic, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, deține o jumătate dintr-un teren agricol (documente)


Declarații de avere Marian Paștea, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, nu deține terenuri sau clădiri (documente) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii