Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:20 27 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Marian Paștea, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, nu deține terenuri sau clădiri (documente)

ro

15 Nov, 2021 00:00 848 Marime text
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 15.06.2021, Marian Paștea a menționat că nu deține terenuri sau clădiri.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale lui Marian Paștea, membru în CA al Spitalului  Hârșova.

Declarația a fost completată la data de 15.06.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă pe site-ul spitalului.

Conform declarației de avere, Marian Paștea  nu deține terenuri sau clădiri.

El nu are datorii și nici active financiare (conturi sau depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusive cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor depășește 5.000 euro).

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Paștea a menţionat venituri din salarii, astfel: 
Salariu RAJA SA- 26.400 lei
În declarația de interese, el a menționat că este membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Declarații de avere Margareta Tatarciuc, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Mangalia, deține un autoturism (documente)

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii