Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 29 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Prim adjunctul inspectorului șef al IJJ Constanța, colonel Leontin Rădulescu deține o casă și un apartament (DOCUMENTE)

ro

09 Dec, 2023 21:07 1037 Marime text
Foto: IJJ ConstanțaCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale prim adjunctului inspectorului șef Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, colonel Leontin Rădulescu.

În cea mai nouă declarație de avere, completată pe 23 mai 2023, colonel Leontin Rădulescu a menționat că deține un teren intravilan de 111,50 mp în Mangalia, dobândit în anul 2005, un apartament de 48,60 mp în Mangalia, dobândit în anul 2004 și o casă de locuit tot în Mangalia, de 54,47 mp, dobândită în anul 2005.

De asemenea deține un autoturism Volkswagen, an de fabricație 2010.

În anul 2008 a contractat un credit de la Banca Transilvania, scadent în anul 2033 de 83.000 franci elvețieni.

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, colonel Leontin Rădulescu a menționat venitul onținut de la UM 0406 Constanța, IJJ Constanța și salariul soției de 28.363 lei.

În declarația de interese completată în mai 2023 a menționat calitatea de de membru în Asociația Internațională a Polițiștilor, în Asociația Sportivă Jandarmii Dobrogea, în Asociația FSP Ghica, în Comitetul de Sprijin pentru Bătrâni și în Asociația Capela Jandarmeriei Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale colonelului Leontin Rădulescu.  


Citește și: 

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele lui Valentin Dascălu, inspector șef adjunct la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii