Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Dana Nicoleta Domolescu, inspector în construcții în Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

08 Jun, 2023 00:00 1683 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Danei Nicoletei Domolescu, inspector în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danei Nicoleta Domolescu, inspector în construcții în cadrul Inspectoratului Județean în Construcții Constanța.
 
Prin Dispoziția semnată pe 15 martie 2023 de Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, disponibilă în Secțiunea Documente, Dana Domolescu a fost numită membru ISC în comisia de recepție la terminarea lucrărilor la obiectivul „Montare panouri rol informativ în cadrul Proiectului «Modernizare infrastructură de transport  regională pe tronsonul DJ226A Cetatea Histria – DN22/ Tariverde»“.
 
În declarația de interese completată în data de 25 mai 2023, Dana Nicoleta Domolescu nu a precizat niciunul.
 
În declarația de avere completată în aceeași zi, inspectorul în construcții a precizat că în anul 2020 a moștenit două terenuri, fiind vorba despre un teren intravilan de 644 mp, în Constanța, și unul agricol, de 21.250 mp, în localitatea constănțeană Ion Corvin.
 
Anterior, în 2019, Dana Nicoleta Domolescu moștenise un apartament de 63 mp în Constanța, care s-a adăugat unui apartament de 70 mp, tot în Constanța, pe care aceasta îl cumpărase în 2018.
 
În continuare, Dana Nicoleta Domolescu a menționat un autoturism Audi Q2 fabricat în 2020 și deținut în baza unui contract de vânzare cumpărare, dar și bijuterii și obiecte de artă dobândite în perioada 2019 – 2020 în valoare de 12.000 de euro.
 
Activele financiare se ridică la 14.249 de lei și 15.534 de euro, reprezentând conturi sau depozite deschise în perioada 2003-2023 (contul în euro a fost deschis în 2019).
 
Venitul anual al inspectorului în construcții s-a ridicat la 8.428 de lei (stimulent de inserție) și 70.839 de lei (salariu de la ISC Constanța), fiind menționată și alocația copilului.
 
În continuare, Dana Nicoleta Domolescu a menționat suma de 4.005 euro din contractul de închiriere a apartamentului, 2.958 de lei arenda de la PFA Lazar Dorin (venituri din activități agricole) și 8.000 de lei de la Universitatea Ovidiu Constanța pentru proiectul Proinvent.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Danei Nicoletei Domolescu, inspector în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii