Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României (DOCUMENTE)

ro

07 Jun, 2023 00:00 2008 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României
 
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României!
 
Conform ultimei declarații de avere, completată la data de 11 mai 2022, nu a declarat niciun bun imobil sau mobil. Potrivit documentului, veniturile încasate de Nicu Beca de la Curtea de Conturi a României, Camera de Conturi Constanța, sunt în valoare totală de 103.683 lei, conform contractului de muncă. Soția, Luminița Beca, angajată la Primăria Municipiului Constanța, a declarat suma de 63.701 lei. Pentru cei doi copii, soții Beca au menționat alocațiile în valoare de 2.916 lei fiecare.
 
Totodată, în declarația de interese completată în 2022, Nicu Beca nu a menționat niciunul, în timp ce Luminița Beca a precizat în declarația proprie că este asociat cu 15 părți sociale în cadrul Geo Lucas Turism SRL. Luminiței Beca deține funcția de consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Constanța și este, totodată, consilierul de etică din cadrul aparatului de specialitate al CJC, potrivit dispoziției semnate în acest sens de președintele CJC, Mihai Lupu, în noiembrie 2021.
 
Anterior angajării în cadrul Consiliului Județean, Luminița Beca a fost consilier juridic al Primăriei Constanța, până la momentul restructurării postului său.
 

Despre Geo Lucas Turism


 
Potrivit Termene.ro, compania Geo Lucas Turism a fost înființată în anul 2012, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 66 și are ca obiect de activitate hoteluri și alte facilități de cazare similare.

 
Stere și Tudora Beca sunt asociații care dețin fiecare câte 45,71% din companie, tot ei fiind și administratori, în timp ce Camelia și Luminița Beca dețin fiecare câte 4,29%.

 
Numele Tudorei Beca se leagă și de firma Beca SNC Constanța, unde era acționar cu 50% și administrator, societatea fiind în prezent radiată.

 
Pentru a reveni la Geo Lucas Turism, societatea a raportat în 2021 trei angajați, un profit în creștere de aproape 290.000 de lei (față de circa 166.000 de lei în 2020) și cifra de afaceri în 2021 de peste 673.000 de lei, față de peste 583.000 de lei din 2020. În anul 2022, firma a raportat trei salariați, o cifră de afaceri de 742.857 lei și un profit de 315.270 lei.
 
Firma are un punct de lucru permanent în Eforie Nord, pe strada Andrei Mureșanu nr. 2, la adresă figurând Lucas Boutique Hotel, hotel deschis în 2014 potrivit site-ului oficial al unității de cazare.


 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și interese ale lui Nicu Beca, auditor la Curtea de Conturi a României.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Dayan Fetislam, inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii