Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Consilierul județean Leonard Drăgan, unic asociat și administrator în cadrul unei firme (DOCUMENTE)

ro

09 Jul, 2023 15:59 1966 Marime text
 Foto: Facebook 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului județean PRO Romania Leonard Drăgan.
 
Potrivit documentului publicat în luna iunie 2023 pe site-ul Consiliului Județean Constanța, soția lui Leonard Drăgan deține 1/16 dintr-un teren intravilan de 5,50 mp în Constanța, 1,16% dintr-un teren intravilan de 35,38 mp în Constanța și o casă de 64 mp în Constanța, toate achiziționate prin contract de vânzare cumpărare în anul 2016.
 
Leonard Drăgan nu deține autoturisme, nu are conturi sau datorii.
 
La rubrica Venituri a menționat salariul primit ca manager general la Asociația Grup Local Dobrogea nord din Constanța, în valoare de 90.000 de lei, indemnizația de consilier județean de 13.140 lei și salariul soției de 95.326 lei primit ca director executiv adjunct în cadrul Primăriei Constanța .
 
În declarația de interese a menționat calitatea de unic asociat în cadrul SC SMART Vision Experience SRL Constanța și calitatea de membru în Organizația PRO ROMANIA Constanța.
 
Averea în 2022
 
Potrivit documentului publicat în luna iunie 2022 pe site-ul Consiliului Județean Constanța,  modificări față de documentul publicat în anul 2023 apar doar la categoria Venituri, unde a menționat salariul primit ca manager general la Asociația Grup Local Dobrogea nord din Constanța, în valoare de 90.000 de lei, indemnizația de consilier județean de 13.140 lei și salariul soției de 84.232 lei primit ca director executiv adjunct în cadrul Primăriei Constanța .
 
Despre SC SMART Vision Experience SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 9 iulie 2023, societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul social pe Strada Iederii, Nr. 22, Constanța.
 
Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 106.883 lei, profit de 39.942 lei și niciun angajat. Unic asociat și administrator este Leonard Drăgan.
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Leonard Drăgan, consilier județean PRO Romania, în cadrul Consiliului Județean Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaConsilierul local USR, Mihai Ochiuleț, a obținut venituri din pariuri sportive și jocuri de noroc (DOCUMENTE)

 
Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (V)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii